برگزاری همایش نهضت ما زنده ایم

((همایش نهضت ما زنده ایم با محوریت حجاب و عفاف دانشگاهها برگزار شد))

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور واحد سیه چشمه (چالدران ) این همایش با همکاری دانشگاه پیام نور و دانشگاه آزاد و بسیج دانشجویی با حضور دانشجویان با هدف ترویج و توسعه فرهنگ اصیل حجاب و عفاف واحیاء هویت دینی در بین دانشجویان دختر در محل سالن اجتماعات دانشگاه آزاد برگزار گردید .

فرمانده سپاه شهرستان چالدران در این همایش گفت: دختران جوان و نوجوان نسل امروز باید با تاسی از حضرت زینب (س) در سخت ترین شرایط دست از حجاب و ولایتمداری و دفاع از ارزشهای اسلامی برندارند .

سرهنگ پاسدار محمد باقر لو بر توطئه های اخیر دشمنان اسلام نیز اشاره کرد و گفت: دشمنان اسلام امروزه می خواهند با ترویج فرهنگ مبتذل غرب ایمان و تقوی را در بین جوانان از بین ببرند که باید تمامی جوانان در مقابل این توطئه ها ایستادگی نمایند.

در ادامهء همایش با اهدا لوح تقدیر و کادو از خانواده های مدافع حرم و دانشجویان فعال فرهنگی در زمینه حجاب و عفاف تجلیل به عمل آمد